TEŠKO OZLIJEĐEN

Muškarci iz Srbije i BiH napali 51-godišnjaka ispred trgovine u Vodnjanu, policija ih privela

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
16.10.2022.
u 13:15

Državljanin Sjeverne Makedonije nije učinio ništa da spriječi napad na ozlijeđenog muškarca, navela je PU istarska

Pulska policija otkrila je napadače na muškarca u Peroju, naselju u općini Vodnjan. Oni su 12. listopada, oko 16.50 sati, ispred trgovine fizički napali 51-godišnjaka i nanijeli mu teške ozljede. Nakon što su ga ozlijedili i vidjeli da je u lošem zdravstvenom stanju, nisu mu pružili pomoć čime su doveli u opasnost njegov život.

Kako je navela Policijska uprava istarska, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim državljaninom Srbije i 33-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine. Utvrđena je sumnja da su počinili kazneno djelo osobito teška tjelesna ozljeda te da su zajedno sa 43-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije počinili kazneno djelo nepružanje pomoći.

Također, utvrđeno je da državljanin Bosne i Hercegovine, nakon što je pozvao hitnu medicinsku pomoć, nije postupao po uputama koje su mu djelatnici davali putem telefona. Državljanin Sjeverne Makedonije nije učinio ništa da spriječi napad na ozlijeđenog muškarca.

Osumnjičeni su, navodi policija, u popodnevnim satima 14. listopada uz kaznenu prijavu privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.

VIDEO Otac dječaka pretučenog u Dugom Selu: 'Pao je i počeli su ga cipelariti. Trojica su ih tukla, ostali su snimali mobitelima'

Ključne riječi

Komentara 5

VI
vidum
14:26 16.10.2022.

Srbin i Bosanac, uz asistenciju Makedonca u Hrvatskoj napali (pretpostavljam) Hrvata. Bratstvo i jedinstvo na (ne)djelu.

GO
Goldstadt
21:58 16.10.2022.

ma taj se sam ozljedio . Nebi miroljubivi nebeski izrodi tako nešto učinili !!

GO
Goldstadt
21:54 16.10.2022.

ma to je neka greška nebi pupavčevi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije