Muškarci koji kleče na Trgu tjeraju vjernike, tako Crkva sabotira samu sebe

24.10.2022. u 16:55

Oni predstavljaju jedan dio Katoličke crkve koji se toliko ideološki izdvojio da od sebe (ne)svjesno gura većinu umjerenih vjernika.

Komentara 20

AN
AntePortas9
16:59 24.10.2022.

Dado, tko je platio doktorat?

JO
jocoudriga
18:29 24.10.2022.

Valjda netko vodi statistiku učinkovitosti molitve. Bilo bi dobro znati da li je vrijedna napora.

UD
Udbaš
18:43 24.10.2022.

Ovo fiksiranje prezira prema katolicima ipak je rezultat osobne frustracije nedoraslog klerika koji svoj "non serviam" a posteriori predbacuje onima koji pokušavaju služiti kako znaju i umiju. Tuđim manjkavostima se ne ispunjava vlastiti vakuum. Ljudi osjećaju duh vremena koje je kao rijetko kada nesklono vjernicima pa pokušavaju pronaći bilo kakav izlaz iz ove situacije. I, gle čuda, oni koji bi ih trebali voditi su ih napustili ali rugaju im se da idu krivim putem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije