Vasiljević u Haagu

Muslimani u BiH pripremali su se za rat prije sukoba u Hrvatskoj

radovan karadžić (1)
Reuters/PIXSELL
04.03.2013.
u 09:39

Kao načelnik protuobavještajne službe general Vasiljević bio je zadužen za otkrivanje stranih obavještajnih službi i aktivnosti protiv JNA

U nastavku suđenja Radovanu Karadžiću u Haagu, na klupu za svjedoke sjest će umirovljeni general Aleksandar Vasiljević, bivši načelnik "Uprave za bezbednost JNA", javlja B92.

Vasiljević je izjavio da su se muslimani u BiH pripremali za rat mnogo prije nego što su izbili sukobi u Hrvatskoj te da je sredinom rujna 1991. doznao za formiranje Patriotske lige.

Kao načelnik protuobavještajne službe, general Vasiljević bio je zadužen za otkrivanje stranih obavještajnih službi i aktivnosti protiv JNA.

>>Radovan Karadžić traži neometan prolaz ratnog zločinca kroz RH

 

 

Komentara 12

Avatar El Indio
El Indio
10:31 04.03.2013.

E ta izjava im je jos bolja od one kako su Hrvati htjeli rat ABiH se zadnja formirala i napocetku nisu imali ni oruzja a ovaj divani kako su se pripremali za rat prija sukoba u HR, cudno da nije izjavio prija sukoba u SLO

Avatar El Indio
El Indio
10:32 04.03.2013.

Opet svi krivi za rat samo srbo nije imao pojma u cemu se radi pa se slucajno umjesao

AN
Ana33
10:23 04.03.2013.

Istina! Hrvati su to platili glavama... Talibana je bilo još onda...dobro su i sad rganizirani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije