Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DUBOKOJ LJUTOJ

Na Jadranskoj magistrali izgorio kamion

požar,jadranska magistrala (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/5
11.08.2013.
u 16:14

Požar je izbio nešto poslije 14.30, a ugašen je već oko 15 sati i nije se širio dalje

Danas nešto poslije 14.30 sati izbio je požar na Jadranskoj magistrali u Dubokoj Ljutoj, javlja Dubrovački dnevnik. U požaru je u potpunosti izgorio manji dostavni kamion i 30-ak metara kvadratnih raslinja s obje strane ceste.

- Srećom, požar je u potpunosti ugašen već oko 15:00 sati tako da se nije širio dalje - za Dubrovački dnevnik je kazao Mario Magud, zapovjednik JVP Konavle.

Zbog požara se na Jadranskoj magistrali na području Duboka Ljuta između Dubrovnika i Cavtata jedno vrijeme vozilo jednim trakom.

>> Prometov autobus planuo u vožnji u Segetu Donjem kod Trogira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije