Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.07.2023. u 08:46

Kad bismo instrumente oporavka i otpornosti, kolektivno nazvane Next Generation EU (EU sljedeće generacije), promatrali kao neko sportsko natjecanje u rangu europskog prvenstva ili barem lige nacija, vijest bi glasila: Hrvatska je među najboljim reprezentacijama.

Komentara 4

EJ
ejStef
10:07 26.07.2023.

Vidi se da je Plenković među EU birokracijom kao doma. Zna kako sve to funkcionira i uspio je to maksimalno iskoristiti... No to je problem s tim EU "političarima", zapravo su postali birokrati i ne igraju više nikakvu značajnu ulogu izvan Europe. EU sve više zaostaje za Amerikom i Azijom, nema niti vojsku niti jaku diplomaciju, te samim time stagnira i pomalo propada. Fokus nije na razvoju, proizvodnji i izvozu, već je fokus na internom tržištu, što veću birokratizaciju i poreznu presiju... I tu je Hrvatska u samom vrhu EU-a, među najbirokratiziranijim je zemljama, u samom vrhu po naplati poreza, a na prvom mjestu je po antipoduzetničkoj klimi.

Avatar Grubi
Grubi
11:12 26.07.2023.

Bravo moja Hrvatska

DU
Deleted user
10:11 26.07.2023.

Da je na vlasti vlada Zorana M.bili bi u teškom minusu.Sva sreća pa SDP nestaje kao i sva ljevica u Europi.Vlada Z.M. ništa nije znala osim smanjivati i ukidati prava .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije