PUŠTENI NAKON DOLASKA ODVJETNIKA

U Moskvi priveli i djecu na prosvjedu ispred ukrajinskog veleposlanstva

Foto: Hanna Liubakova
1/3
02.03.2022.
u 10:01

Policija ih je privela te ih pustila nakon dolaska odvjetnika u policijsku stanicu, piše novinarka

Bjeloruska novinarka Hana Liubakova na Twitteru je objavila vijest da je ruska policija privela petero djece koja su prosvjedovala protiv ruske invazije na Ukrajinu.

Djeca, u starosti od 7 do 11 godina, bila su na prosvjedima pred ukrajinskom ambasadom u Moskvi sa svojim roditeljima kada su uhićena.

Policija ih je privela te ih pustila nakon dolaska odvjetnika u policijsku stanicu, piše novinarka. Na slikama koje je podijelila Liubakova vide se malodobne djevojčice i dječaci koji sjede u zatvoru s transparentima "Ne ratu", dok u pozadini djelatnici nesmetano rade.

VIDEO Granatiranja u Severodonjecku: "Moja kuća je uništena"

Komentara 4

OV
ovcalila
10:09 02.03.2022.

Putin želi postati novi Ivan Grozni a završit će ko Romanovi

AK
Akilaki
17:35 02.03.2022.

Kako god, ova djeca su dobila prvi cas iz demokracije. Nece ovaj dan nikad zaboraviti!

SN
sasa.novak.58
12:43 02.03.2022.

Dobro, vjerojatno su djeca bila odvedena na policiju dok netko ne dođe po njih, budući da su im roditelji s kojima su bila uhapšeni. Rusija je neslobodna zemlja, ali ne treba pretjerivati s propagandom. Istina o Rusiji je dovoljno porazna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije