analiza Mirka Galića

Na prvim izborima HDZ će se suočiti sam sa sobom, prije nego što se suoči s oporbom

25.10.2022.
u 15:15

Stanje u državi nije takvo da građani ne bi očekivali promjene, pa i drukčije, ako ne i bolje vladare. Za vlast je to opomena, za oporbu šansa. Da bi uvjerila građane da može sastaviti sposobniju vladu i voditi bolju politiku, oporba će morati korigirati dosadašnju putanju.

Komentara 21

DU
Deleted user
15:48 25.10.2022.

E, moj Galiću, stari lijevi navijaču. Jedno je sigurno: dok god postoji ovakva oporba na čelu s grmojom i sličnima, dok god je takvih komentatora poput tebe, hadeze će, ma kakav god ponekad bio, vladati još tisuću godina. Samo naprijed!

KR
kronika20
16:59 25.10.2022.

Naš najveći problem jeste što se zbog rata hrvatski narod nije suočio sam sa sobom i proveo lustraciju. Da je proveo lustraciju sigurno ne bismo imali jugosrpske medije i brojna govaan poput galića koji je od HRT-a napravio jugosrpsko smeće koje služi zločinačkoj komunjarskoj aprtiji i antihrvatskim elementima. .

PR
prajdali100
16:22 25.10.2022.

Tako je,pomagaj Mirko ako boga znaš jer Peđi,Grmoji,Beljaku i ostalim " stručnjacima" baš i ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?