KONCERTI

Na stadion Šubićevac stižu trap zvijezde Jala Brat, Buba Corelli i Hiljson Mandela

Hiljson Mandela
Foto: HNK Šibenik, Luka Matković
1/3
16.07.2024.
u 18:00

Hiljson Mandela, pravim imenom Ivan Hilje, jedan je od pionira hrvatske trap glazbe i miljenik publike od prvog trenutka pojavljivanja na sceni

U subotu, 20. srpnja, šibenski stadion Šubićevac ponovno će biti središte sjajne glazbene zabave i odlične atmosfere – na redu je drugi koncert festivala Šubićevac live uz trenutno najtraženije trepere u regiji - Jalu Brata, Bubu Corellija i Hiljsona Mandelu. Ova impresivna glazbena ekipa po prvi put stiže zajedno pred šibensku publiku, a line-up s popularnim sarajevskim dvojcem i najpopularnijim hrvatskim traperom već se pokazao kao dobitna kombinacija.

Jala Brat i Buba Corelli trenutno su „najjači igrači“ regionalne trap scene, a poznati su i po svojim live nastupima na kojima svoje energične ritmove i glazbene fuzije uvijek uspiju prenijeti na sve prisutne i prirediti vrhunsku atmosferu. Hiljson Mandela, pravim imenom Ivan Hilje, jedan je od pionira hrvatske trap glazbe i miljenik publike od prvog trenutka pojavljivanja na sceni. Dečko sa zagrebačke Trešnjevke već je s debitantskim albumom „Mandela Effect" odmah ušao u trending na svim domaćim streaming servisima, a u međuvremenu je zaradio i titulu „otac hrvatskog trapa“.

Prije nekoliko dana, organizatori su u prodaju pustili VIP Lounge ulaznice. Radi se o ulaznicama za potpuni koncertni doživljaj na terasi VIP restorana, s vrhunskim pogledom na teren stadiona Šubićevac. Cijena pojedinačne ulaznice iznosi 75,00€, a kupci moraju kupiti minimalno 4 i maksimalno 6 ulaznica za 1 VIP Lounge stol. Uz kupnju VIP Lounge stola, posjetitelji koncerta dobivaju i jednu bocu šampanjca gratis.

Posjetitelji mogu birati ulaznice i iz ostalih VIP kategorija - VIP Gold ulaznica (45,00 Eur) i VIP Silver (35,00 Eur) koje uključuju mjesto za stolom od 4 osobe. Uz Vip kategorije, u pretprodaji su i standardne ulaznice za parter po cijeni od 25 Eur. Ulaznice se mogu nabaviti online na platformi Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sklopu Eventimove mreže, a otvoreno je i prodajno mjesto u HNK Šibenik, gdje se prodaju ulaznice za parter te VIP Gold i VIP Silver.

Ovom je iščekivanom koncertu nedavno prethodio uspješan koncert Tonyja i Nine koji je otvorio festival Šubićevac live početkom srpnja, a organizatori festivala nakon subotnjeg termina pripremaju još jedan trap spektakl 23. kolovoza uz Nuccija, Voyagea i bendove 2xŠihta i Podočnjaci.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije