Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontaktirana većina vlasnika

Na zagrebačkom Miroševcu oštećeno 15 obiteljskih grobnica, počinitelj nije poznat

Zagreb: Građani na groblju Miroševec povodom blagdana Svih svetih
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
28.05.2024.
u 22:28

Policija kaže kako je utvrđeno da su nadgrobne ploče pomicane i oštećene te da se kriminalističko istraživanje nastavlja

Zagrebačka policija izvijestila je da je zasad nepoznati počinitelj, tijekom dosad neutvrđenog vremenskog razdoblja, oštetio 15 obiteljskih grobnica na gradskom groblju Miroševac.

Odmah po zaprimljenoj informaciji dobivenoj od odgovorne osobe groblja, utvrđena je i kontaktirana većina vlasnika, njih devet, te je tijekom utorka obavljen očevid, priopćila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U PUZ-u dodaju kako je utvrđeno da su nadgrobne ploče pomicane i oštećene te da se kriminalističko istraživanje nastavlja.

 

GALERIJA Grmljavinsko nevrijeme pogodilo Hrvatsku: Poplave, tuča i požari izazvali kaos u Karlovcu
Zagreb: Građani na groblju Miroševec povodom blagdana Svih svetih Zagreb: Građani na groblju Miroševec povodom blagdana Svih svetih
1/15
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije