PROMO

Nabavite Crypto All-Stars tokene po najnižim cijenama

Crypto All-Stars
06.09.2024.
u 09:57

U ponedjeljak, 2. rujna 2024., Crypto All-Stars (STARS) postao je glavni naslov u medijima, nakon što je uspješno prikupio više od 900.000 USD u impresivnih tri tjedna tijekom pretprodaje. Ovaj nevjerojatan uspjeh samo potvrđuje rastući interes i povjerenje u ovaj inovativni projekt.

Dok meme coini prolaze kroz duže razdoblje pada, ulagači traže alternativne načine za maksimiziranje profita umjesto da ostave svoja sredstva neaktivna. Crypto All-Stars nudi upravo takvu priliku. Platforma omogućava ulaganje u vrhunske meme tokene poput Dogecoina (DOGE), PepeCoina (PEPECOIN) i Shiba Inu (SHIB), pružajući korisnicima mogućnost kombiniranja sredstava i zarađivanja nagrada u STARS tokenima, koji su izvorna valuta projekta.

Sa svojom inovativnom strategijom ulaganja u meme tokene, Crypto All-Stars privlači ulagače s impresivnim godišnjim prinosom (API) od 1,567% koji nude STARS tokeni. Ovaj atraktivan povrat rezultirao je brzim rastom financiranja, što je podiglo cijenu STARS tokena na 0,0014191 dolara. Kako se projekt približava cilju od 1 milijun dolara ovog tjedna, očekuje se daljnji porast cijene, koji bi mogao doseći 0,001424800 dolara.


Bitcoin slabi u rujnu, no studeni donosi optimistične prognoze za kripto tržište

Bitcoin je pokazao znakove slabosti u rujnu, a povijesni podaci otkrivaju da ova kriptovaluta često bilježi prosječne gubitke tijekom kolovoza i rujna, s prosječnim padom od 4,41% u rujnu. Ovaj trend sugerira da bi Bitcoin mogao ostvariti skromne ili negativne povrate u sljedećih 29 dana, iako povoljniji tržišni uvjeti mogli bi doprinijeti blagom oporavku.

S druge strane, nadolazeći mjeseci nude optimističnije prognoze. Studeni se tradicionalno pokazuje kao najjači mjesec za Bitcoin, s prosječnim prinosom od 36,01%. Listopad i travanj također su povoljniji mjeseci, s prosječnim prinosima od 26,9% i 30,75%.

Kada je u pitanju volatilnost, bitcoin i altcoini su u pozitivnoj korelaciji. Izvedba Bitcoina je ključna za procjenu ukupnog stanja kripto tržišta. Ako Bitcoin doživi značajan rast u četvrtom kvartalu, meme coini bi mogli zabilježiti deseterostruki porast, kao što se već dogodilo ranije ove godine.


Kako su Turbo i meme coini 2024. postali ključni igrači na kripto sceni i prilika za velike dobitke

Tijekom 2024. meme coini su se etablirali kao značajni igrači na kripto tržištu, s nekoliko tokena čije su cijene drastično nadmašile Bitcoin. Na primjer, Turbo (TURBO) je napravio impresivan povrat od više od 22 puta veći od Bitcoina od početka godine. Dok je Bitcoin ostvario solidan povrat od 32,97%, TURBO je dosegao nevjerojatnih 747,84%, čak i nakon kraha u lipnju. U svibnju je dobitak TURBO-a dosegao vrhunac od više od 2000%, u oštrom kontrastu s povratom Bitcoina od 28%.

Ovi izvanredni prinosi mogu značajno promijeniti financijski krajolik u svijetu kriptovaluta, budući da pravilno odabrani tokeni mogu pretvoriti nekoliko tisuća dolara u potencijalno milijune tijekom bull run-a. To naglašava važnost ulaganja tijekom tržišnih korekcija kada su cijene niže i pristupačnije.

Kako se približavamo mogućem novom porastu, ulagači imaju priliku dodatno povećati svoje povrate ulaganjem u meme coine. Platforma Crypto All-Stars nudi novo rješenje putem svoje investicijske platforme MemeVault. Ova platforma omogućuje investitorima prikupljanje raznih meme tokena kao što su PEPECOIN, SHIB, DOGE, BRETT, FLOKI, TOSHI, MOG, COK, BONK, LAIDS i TURBO, sve na jednom mjestu, dok istovremeno zarađuju STARS tokene.


Dugoročno držanje STARS tokena može maksimalno povećati vaše kripto povrate

Crypto All-Stars token, ili STARS, ima dvostruku funkciju u kripto ekosistemu. Ne samo da služi kao nagradna valuta unutar MemeVault platforme, već omogućuje korisnicima pristup većim prinosima. Posjedovanje STARS tokena, bilo putem ulaganja ili kupnje tokom pretprodaje, može pružiti dodatne pogodnosti. Što više STARS tokena posjedujete, to su veći potencijalni povrati, uz mogućnost da se vaš dobitak čak utrostruči.

Ova karakteristika daje kripto investitorima snažan razlog da drže STARS tokene na duže staze, što može doprinijeti njihovom rastu u vrijednosti. Trenutni trend pokazuje da je više od 73% ukupne ponude STARS tokena zaključano unutar nagradne platforme, što čini oko 471 milijun tokena.

Investitori tako mogu profitirati ne samo od povećanja vrijednosti svojih meme tokena, već i od dodatnih nagrada koje nudi ulaganje u Crypto All-Stars MemeVault. Ovaj ekosustav je osmišljen kako bi potaknuo dugoročno držanje i akumulaciju STARS tokena, nudeći potencijalne povrate do 10x. Jacob Crypto Buri, poznati YouTuber s više od 42.000 pretplatnika, također dijeli ovo pozitivno mišljenje i hrabro predviđa uspjeh STARS tokena na svom kanalu.

Posjetite Crypto All-Stars

Crypto All-Stars i MemeVault kao ključne investicione prilike

Imajući u vidu trenutni pad cijena meme coina, sada je savršeno vrijeme za investiranje. Crypto All-Stars nudi izvanrednu priliku za ulaganje u ovom trenutku. Rujan bi mogao biti ključan za investitore koji žele iskoristiti snižene cijene meme tokena dok su još uvijek ispod svojih vrhunskih vrijednosti.

Oni koji ulože sada mogli bi ostvariti značajne profite kada tržište krene uzlazno u listopadu i studenom. Dodatno, ulaganje u ove tokene preko Crypto All-Stars MemeVault platforme može donijeti još veće povrate.

Ako još niste nabavili STARS tokene tijekom pretprodaje, posjetite stranicu Crypto All-Stars, povežite svoj novčanik i zamijenite ETH, USDT ili BNB za STARS tokene. Također možete platiti kreditnom karticom putem jednostavnog i sigurnog widgeta na stranici.

Pametni ugovor Crypto All-Stars prošao je temeljitu reviziju od strane Coinsult i SolidProof, potvrđujući njegovu sigurnost i integritet koda.

Imajući u vidu navedeno, jeste li spremni na dodatne gubitke ili ćete investirati u potencijal za značajne dobitke s MemeVaultom?

Posjetite Crypto All-Stars

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije