Zadivljujuće

Najbolje fotografije oceana upozoravaju na najveće prijetnje

FILE PHOTO: Assorted reef fish swim above a staghorn coral colony as it grows on the Great Barrier Reef off the coast of Cairns, Australia
LUCAS JACKSON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.09.2021.
u 17:57

Tradicionalni natječaj Oceanographic Magazina ponovno je skrenuo pozornost na zadivljujuće prizore našeg plavog planeta i potaknuo žene da se bave podvodnom fotografijom.

Komentara 3

SI
sisavac
13:38 29.09.2021.

hm, neke vrste koralja izumiru, druge naseljavaju ta područja, stvar koja traje tisućama godina. vaši mediji vam skrivaju istinu, pa ne znate da su sva ona područja koja vam 'biolozi' i grete pokazuju da su propala zbog dizanja razine oceana i temperature, a kad ono, naredna fotografiranja pokazuju da dno naseljavaju druge vrste koralja. shvaćate vi u kojem matrixu živimo?! dal znate kako je nastala većina otoka u oceanima? da se oni u stvari urušavaju, slijegaju, da se jedna nasa jednom usudila objaviti podatke o visinama nekih referentnih točaka za par otočića i za par godina iduće snimanje pokazalo zanimljivu situaciju, otok 'tone' za skoro 3 mm u tom razdoblju. proglasili kasnije greškom u snimanju, i za njih ne postoji više problem.

Avatar Besramnik
Besramnik
18:22 24.09.2021.

Ko se hoće kladiti da desničari zarađuju više od ljevičara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije