Novo kuhanje "bosanskog lonca"

Najveća kriza u BiH nakon rata: Bošnjačka politika vodi u sukob ili asimilaciju Hrvata

29.07.2022.
u 06:01

Čelnik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić ističe kako treba učiniti sve da Bošnjaci ne preglasaju Hrvate na sljedećim izborima smatrajući da bi to bilo iznimno štetno za sve buduće procese u Bosni i Hercegovini

Komentara 77

MA
marmelada
07:36 29.07.2022.

Više im smetaju Hrvati koji bi izabrali svoje legitimne predstavnike nego Srbi koji su si uzeli pola države . Čudan taj samoprozvani narod Bošnjaci.

ZA
zagabria8
10:13 29.07.2022.

Vidim zaredale su objede proitiv muslimana kao grupacije, dok se RS pušta pri miru. Iako su planski istjerali sve Hrvate i to se ne mijenja nekima to očito nije problem. Vidjet ćemo što će takva politika donijeti

BH
Bunjevac=Hrvat
09:30 29.07.2022.

Ovo smrdi na Srbiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?