topusko

Naoružani pljačkaš uhvaćen odmah nakon pljačke pošte

pljačka pošte  (1)
K. Štedul-Fabac/PIXSELl
13.07.2012.
u 12:31

Naoružani muškarac ušao je u poslovnicu pošte, zaprijetio zaposlenicima i pobjegao s plijenom. Na sreću, policija ga je ubrzo pronašla i uhitila

Pljačkaš koji je danas oko 11.15 sati pokušao opljačkati ured pošte u Topuskom uhićen je nedugo nakon pljačke.

Naoružani muškarac ušao je u poslovnicu pošte, zaprijetio zaposlenicima i s plijenom pobjegao s mjesta pljačke. Na sreću, zaposlenici su se brzo snašli, pozvali policiju i pljačkaš je ubrzo uhićen.

Policija još uvijek vrši očevid u poštanskom uredu, a počinitelj je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:32 13.07.2012.

Vjerovatno je malo stao iza ugla na hladnoj pivici, a koka sa slike ga uhitila.

JA
jamanuša
15:56 13.07.2012.

zašto našu poštu kada je pametnije strane banke i kojima ima više novca aneće mu građani zamjeriti.

BU
bubach1
21:07 13.07.2012.

razbojnik je uhvacen ISKLJUCIVO zahvaljujuci jednom prolazniku kojemu se covjek ucinio sumnjiv te ga je pratio i nakon par stotina metara ga je svladao golim rukama iako je ovaj imao pistolj.za to je vrijeme policija bauljala okolo ili mozda cakk sjedila u obliznjem kaficu,kao po obicaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije