TRAGEDIJA u EMINOVCIMA

Napadačev otac posjetio kuću pretučenog mladića: 'Ubijene su dvije obitelji'

Požega: Lampioni kod NK Eminovci u kojem je trenirao Jakov Bočkaj
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
17.04.2023.
u 13:28

Podsjetimo, u Eminovcima nedaleko od Požege u noći s petka na subotu Jakov Bočkaj (21) i njegov godinu dana mlađi prijatelj M. K. posvađali su se nakon izlaska. M. K. je brutalno pretukao i ostavio prijatelja na parkiralištu

Pred kućom Jakova Bočkaja koji je preminuo u nedjelju od ozljeda koje mu je u tučnjavi zadao prijatelj okuplja se ožalošćena rodbina. Došao je i otac osumnjičenog M. K., prije nego što je znao da je Jakov mrtav.

Pitao je kako je mladić, a kada je doznao da je preminuo, zanijemio je pa rekao: "Ubijene su dvije obitelji", prenose 24sata riječi obiteljskog prijatelja.

Podsjetimo, u Eminovcima nedaleko od Požege u noći s petka na subotu Jakov Bočkaj (21) i njegov godinu dana mlađi prijatelj M. K. posvađali su se nakon izlaska. M. K. je brutalno pretukao i ostavio prijatelja na parkiralištu, a kasnije se vratio i pravio da policiji pomaže u istrazi.

Ubrzo je ustanovljeno da je on u stvari napadač, a sve je priznao i sucu koji mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora. Za kazneno djelo teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom prijeti mu zatvorska kazna do 15 godina.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:37 17.04.2023.

Ovome nasilniku do 15, dakle sigurno manje, a Zavadlavu koji je radio posao policije i čistio Hrvataku kriminala bi 50 godina. Eto, u našem kaznenom sudstvu očito život kriminalaca i nasilnika vrijedi više. Moj život očito manje. Jedva čekam izbore, možda se pojavi netko kome život poštenog čovjeka vrijedi više nego život kriminalca. Možda, samo možda.

Avatar fidelio
fidelio
14:35 17.04.2023.

Za dilera maksimalna kazna. Za vojnika, do 15 godina. Pravda.

KU
Kujttim
18:52 17.04.2023.

Nisu ubijene dvije obitelji. Ovaj ubojica sada ima 20 godina, neće dobiti više od 4 godine zatvora, za 3 godine je van i s 23 godine može započeti novi život u Njemačkoj, Irskoj, Australiji, Novom Zelandu, Čileu, Argentini, Paragvaju. Kadd se "sredi", može pozvati i roditelje. Ovi roditelji koji su otišli trbuhom za kruhom u Njemačku, a sada su došli na pogreb sinu su žrtve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije