Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA FRONTA?

Napeto na granici Ukrajine i Bjelorusije: 'Kijev nas planira napasti američkim oružjem'

02.07.2024.
u 15:36

"Oni pokušavaju uvući našu zemlju u rat", rekao je pukovnik Vadim Lukaševič, visokorangirani bjeloruski vojni dužnosnik. Ukrajinski pukovnik Andrija Demčenka, glasnogovornik Službe državne granične straže, kaže pak da bjeloruski smjer ostaje prijetnja sve dok je ta zemlja pod ruskim utjecajem, što zahtijeva gradnju obrambenih utvrda

Komentara 15

Avatar alteralterego001
alteralterego001
16:26 02.07.2024.

Da nije tragično bilo bi smiješno. Ukrajina jedva drži sadašnju frontu ,a sad bi napali Bjelorusiju i otvorili još jednu. Očito je Putinov pritisak na Lukašenka sve jači i jači. Tako mu i treba kad je pristao biti njegova marioneta.

FU
Fusnota
16:43 02.07.2024.

Lukasenko je samo rusima dao prolaz za agresiju na Ukrajinu. Bjelorusija u biti ne postoji

Avatar Jopa
Jopa
16:45 02.07.2024.

Ruske laži i manipulacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije