DUGOVI

Nastavnicima plaćen prijevoz i zaostaci

nastavnici
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
08.01.2014.
u 19:09

40 dana – toliko su čekali nastavnici, a ukupan je dug bio 40 milijuna kuna.

Nastavnicima su isplaćene naknade za prijevoz za prosinac i siječanj te zaostaci za smanjenu plaću za studeni.

Naknade za prijevoz isplaćene su zaposlenima u osnovnim školama i iznose oko 20 milijuna kuna mjesečno, što znači da im je ukupno isplaćeno više od 40 milijuna kuna.

Isplata naknada kasnila je 40 dana budući da je Ministarstvo obrazovanja u prosincu izvijestilo da ne može isplatiti naknadu za prijevoz i prekovremene sate do kraja prosinca pa je isplata odgođena do danas.

>>'Ministre, krivo ste izračunali, profesor ima plaću 5365 kuna, a ne 6138'

Komentara 1

Avatar Personal
Personal
22:02 08.01.2014.

Dok Milanović ima po 50 milijuna kuna za mobitele državnih službenika i 200 milijuna za službene aute i dvije milijarde kuna za kojekakve nevladine udruge MORA biti i za učitelje i profesore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije