Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAGA VOLJE

Nasukali se na nenaseljen otok i preživjeli 33 dana jedući kokos

Foto: Obalna straža
1/3
11.02.2021.
u 08:55

Ne znam kako su uspjeli. Bilo mi je nevjerojatno da smo ih pronašli u tako dobrom zdravstvenom stanju - kazao je poručnik Justin Dougherty

Američka Obalna straža spasila je troje nasukanih kubanskih državljana s nenaseljenog otoka na području Bahama, gdje su posljednjih 33 dana od nasukavanja preživjeli jedući kokose. 

- Bilo je nevjerojatno. Ne znam kako su uspjeli. Bilo mi je nevjerojatno da smo ih pronašli u tako dobrom zdravstvenom stanju - kazao je poručnik Justin Dougherty za CNN.

Obalna straža vidjela je tijekom rutinske patrole dva muškarca i jednu ženu kako mašu s improviziranim zastavama s otoka Anguilla Cay. U ponedjeljak su im ostavili radio, hranu i vodu, a u utorak su ih spasili. 

Kubanci su ispričali da se njihov brod prevrnuo prije otprilike pet tjedana, nakon čega su doplivali do otoka. Navodno nisu zadobili teže ozljede, no za svaki slučaj prevezeni su do obližnje bolnice. 

VIDEO:Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Komentara 2

SV
Svedo
09:31 11.02.2021.

nedaj Boze se naci U takav horor ali eto vjera za zivot nosi sve sa sobom i um ljudskog mozga ali vjerovatno su to seljaki a ne politicari kaj ih je vec naucio na tezak zivot, svaki covijek bi trebao svake godine na 1-3tj ici na otok jer nitko nije zadovoljan a ovako vi veselili se za 0.5l coca cola i nebi pitali dali ima zero cola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije