VELIK PRILJEV MIGRANATA

Kakav rasplet u Britaniji: Glavni poticaj za Brexit bilo im je smanjenje migracije, a danas im padaju rekordi...

16.07.2024.
u 12:41

Donedavno vladajuća Konzervativna stranka 4. srpnja izgubila je parlamentarne izbore, a analitičari su procijenili da su jedan od razloga neispunjena obećanja u tom pogledu. Nova, laburistička vlada obećala je da će smanjiti ovisnost britanske ekonomije o stranim radnicima

Komentara 8

NE
nebitnoime
12:54 16.07.2024.

Politicari rade kontra volje i dobrobiti svog naroda, nista novo na zapadu

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
13:21 16.07.2024.

Ne znam, ali znam da, kao i kod nas, nitko ne želi raditi za male novce te poslove koje oni rade. Može se zaposliti domaće i povećati im plaća, ali onda nitko neće plaćati skupe robe i usluge.

DR
Draconic5
15:50 16.07.2024.

Jedno je ekonomija koja je ovisna o stranim radnicima. A drugo je sistem koji omogućuje imigrantima da žive bez rada na račun drugih, da odlaze na polugodišnji "odmor" u zemlju iz koje su navodno pobjeli zbog progona, i da još sa sobom dovedu širu obitelj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije