Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen i zadržan

Nepopravljivi Grgo Crnković ponovno iza rešetaka zbog pljačke

crnković
Marko Prpić/Večernji list
26.04.2010.
u 23:25

Uhićen je zbog sumnje da je s Antonijem Vujićem i Mirom Richterom u Maksimiru orobio mjenjačnicu iz koje su odnijeli oko 750.000 kuna.

Grgo Crnković (38), nepravomoćno oslobođen optužaba da je sudjelovao u pljačkama Fine i Zabe u rujnu i listopadu 2005. kada su ubijene tri osobe, opet je iza rešetaka. Uhićen je zbog sumnje da je s Antonijem Vujićem i Mirom Richterom u Maksimiru orobio mjenjačnicu iz koje su odnijeli oko 750.000 kuna.

Crnković priveden istražnom sucu koji mu je odredio zadržavanje zbog opasnosti od ponavljanja djela. Crnković, koji je nakon uhićenja većine optuženih za krvava razbojstva u Fini i Zabi neko vrijeme bio u bijegu, uhićen je potkraj svibnja 2006. Oslobođen je jer nije bilo dokaza. Prema svjedocima, u vrijeme pljački bio negdje drugdje – u vrijeme razbojstva u Fini u bolnici, a u vrijeme razbojstva u Drvinju bio je u Palači pravde na raspravi.

Zbog pljački Zabe i Fine, na 30 godina zatvora nepravomoćno je osuđen Ognjen Grubić, a Nenad Filipović (u međuvremenu umro od droge, op. a.), Grgo Crnković, Igor Mustač i Boris Žalac nepravomoćno su oslobođeni. Slučaj je trenutačno na Vrhovnom sudu koji odlučuje o žalbama.

Komentara 2

RA
razočarani1
02:14 27.04.2010.

njegov je stari bio u hadezeu među prvima,i dan danas uzima blagodati te lopovske vlasti......a si je krenuo njegovim stopama,samo što je on još direktniji od starog.....nemora se bojati za robiju,jer če opet biti oslobođen,zahvaljujući si starom hdezeovcu.....tako da većć sutra može planirati slijedeću pljačku,,,,,,fuj,bljak,pljuc pljuc

MI
mitar
11:31 27.04.2010.

Ovo je veliki plus za vase sudstvo u priblizavanju dragoj vam europskoj zajednici.Samo vi ih pustajet doci ce oni i vama na vrata pa ce vas koknuti.A vidim da mu je babo prvoborac u partiji,naka masala bas mu je sincina nafakali pravi domoljub pljacka samo hrvatsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije