Nepoznati počinitelj sa terase kafića pobacao sjedalice i stolove

policija-novi
Arhiva VL
10.01.2010.
u 09:24

Vandali su na pločnik pobacali barske sjedalice, staklene plohe sa stolova i stolove kafića Legero. Kafić u to vrijeme nije radio, a policija traga za počiniteljem

ZADAR - Noćas oko 2 sata u TC Relja u ulici Dr. Franje Tuđmana nepoznati je počinitelj sa otvorene terase caffe bara „Legero“ na pločnik bacio više barskih sjedalica i staklenih ploha sa stolova te dva stola.

Caffe bar, inače u vlasništvu firme "Docta Dicta" d.o.o iz Zagreba u to je vrijeme bio zatvoren, a policija je na mjestu događaja izvršila očevid.

Po obavljenom razgovoru sa odgovornom osobom utvrdit će se nastala materijalna šteta.

Policija poduzima sve mjere u cilju pronalaska nepoznatog počinitelja kojem slijedi kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije