Traže se očevci

Nepoznati vozač naletio na 15-godišnjeg pješaka na zebri

twingo gordini (1)
Željko Lukunić/Pixsell
21.06.2011.
u 12:49

Iz Grižanske ulice skretao je u Aveniju Dubrava i naletio na 15-godišnjaka kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb

Nepoznati vozač u Renault Cliju plave boje naletio je na raskrižju zagrebačke Grižanske ulice i Avenije Dubrava na 15-godišnjeg pješaka na pješačkom prijelazu 16. lipnja u 20 sati. Iz Grižanske ulice skretao je u Aveniju Dubrava i naletio na 15-godišnjaka koji je cestu prelazio doj je bilo uključeno zeleno svjetlo. Maloljetniku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje su liječnici ustanovili da je lakše ozlijeđen. Policija traži vozača i moli očevice da se jave na brojeve telefona 6333393 ili 192.

Policija također moli očevice sudara u blizini raskrižja Selske i Horvaćanske ceste u Zagrebu koji se dogodio u ponedjeljak u 9.50 da se jave. Sudarila su se dva automobila, teretnjak i jedno nepoznato vozilo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije