Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.07.2023. u 08:47

Brojne nepravilnosti iznesene su u bezbroj dopisa kojima su protekle dvije godine zasipani mediji, a mailovi istog sadržaja stizali su i na adrese Porezne uprave, Državnog odvjetništva, Ministarstva zdravstva, Ministarstva unutarnjih poslova kao i Upravnom vijeću ove bolnice.

Komentara 15

TO
ToVuS
10:47 19.07.2023.

Kad su 45 te preuzimali bolnice ovi što im potomci sada vladaju sa državom i Zagrebom ostavilli su pun zagreb grobišta na koja se i danas nailazi.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
09:21 19.07.2023.

Dakle, imamo u bolnici Sv. Duh nekoliko preminulih u čekaonici koje nisu primijetili zaposlenici, ženu koja se ugušila dok je čekala na obradu, tijela preminulih na podu patologije, a zadnji slučaj (doduše s ravnateljicom na odlasku) je nemarno ostavljena gaza u trbuhu pacijentice unatoč upozorenju instrumentarke koja pri kontroli utvrđuje da nedostaje jedna gaza i upozorava kirurga koji to ignorira, te to označava na popisu manjak. I vi i dalje smatrate da je gospođa "heroina"?!?! Znači, ex ravnateljica je imala svoju agendu prilikom vođenja bolnice (prvenstveno abortusi, a onda i zaposliti svoju ekipu), a sve ostalo je srozala na dno.

Avatar Caerus
Caerus
11:12 19.07.2023.

Drugar'ca ravnateljica je vratila abortuse i za to dobila nagradu Zagrepčanka godine. Gospođa je tim kvalificirana za gradonačelnicu Zagreba! Dosadni ste više s mrtvima i greškama! To nije tema! Tema je da drugar'cu ne vole i pišu anonimne prijave. Da su prijave bile potpisane imenom i prezimenom, drugar'ca se mogla obraniti standardnom obranom- "Katolibanski jihad" na vrijednu i hrabru drugar'cu koja, uz do sad skupljene mrtve, želi i mrtve bebe da popravi dobnu strukturu umrlih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije