KRAJ POTRAGE?

Kod Tounja pronađene kosti, pripadaju nestaloj Francuskinji?

Pinel
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
10.01.2018.
u 16:01

Policija, HGSS, ali i roditelji nesretne Francuskinje, njeno su tijelo tražili godinama, organizirane su brojne akcije traganja, no njeni ostaci nisu nađeni.

Na otvorenju lova u mjestu Tržić Tounjski, hodajući u dijelu zapuštenog terena, lovci Lovačkog društva 'Srnjak' iz Tounja pronašli su ljudske kosti. Odmah su o svemu obavijestili PU karlovačku, koja nam je potvrdila da su na toj lokaciji pronađene ljudske kosti koje su izuzete, a u tijeku je identifikacija pronađene osobe koja će, dodaju u policiji, potrajati.

Po riječima mještana, pored ostataka ljudskih kostiju nađene su čizmice koje upućuju da bi se moglo raditi o ostacima Francuskinje Anne-Cecile Pinel koja je prije gotovo četiri godine, u srpnju 2014. godine, nestala na tom području nakon što se vraćala sa festivala psihodelične glazbe Momento Demento koji se održava u Primišlju pored Slunja.

Podsjetimo, policija, HGSS, ali i roditelji nesretne Francuskinje, njeno su tijelo tražili godinama, organizirane su brojne akcije traganja, no njeni ostaci nisu nađeni. Sa festivala se otpravila u kamperu s kojim je putovala po sličnih festivalima u Europi. Kamper je tog srpnja pronađen prazan upravo u mjestu Tržić kod Tounja.

Pinel
1/13

Komentara 14

DU
Deleted user
17:19 10.01.2018.

Prije će biti da ju je dohvatila neka druga vrsta životinje, nekakav lokalni troglodit, vjerojatno član ili glasač HDZ-a i pobornik ličkog rukovanja.

IP
ispeci.pa.reci
17:24 10.01.2018.

ime čagice sve govori,znao naletit na takve i onak ak se nedržiš svjetla momento demento doslovno.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
16:40 10.01.2018.

lsd je zajeban

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije