Provaljeno u Dom zdravlja

Nestali narkotici iz dvije ordinacije, sumnja se na ovisnike

Lijekovi
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
18.01.2016.
u 12:42

Lijekovi, narkotici, nestali su iz dvije liječničke ordinacije u Domu zdravlja Osijek, u koje je provaljeno u nedjelju dopodne

Lijekovi, narkotici, nestali su iz dvije liječničke ordinacije u Domu zdravlja Osijek, u koje je provaljeno u nedjelju dopodne. Provalnici su ukrali i jedan monitor računala.

- Zatekli smo provaljena vrata i vidjeli da nedostaju narkotici. Pretpostavljamo da je riječ o ovisnicima - kaže Miroslav Sikora, ravnatelj Doma zdravlja. Šteta je, kaže policija, "više stotina kuna".

- Nisu to skupi lijekovi pa zbog nečije sitne koristi, mi imamo provaljena vrata i razbijena stakla - nastavlja ravnatelj. Vikendom imaju dežurstva u dijelu Doma zdravlja pa se provalnici lako mogu uvući i "operirati" tamo gdje nikoga nema. 

- Ponavlja nam se to par puta na godinu. Razmišljamo i o angažiranju zaštitara - otkriva Sikora. Inače, zaštitare trenutno nemaju jer su im preskupi, stajalo bi ih to 20.000 do 30.000 kuna na mjesec. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije