Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI GA VIDJELI?

U centru Zagreba nestao maskirani umirovljenik, policija traži pomoć

Nestala osoba
nestali
14.02.2024.
u 18:33

Policija navodi da je riječ o muškarcu visokom 170 centimetara, sijede kose i kestenjastih očiju te slabije tjelesne građe i madežima po licu.

Zagrebačka policija izvijestila je da se 13. veljače, pod nerazjašnjenim okolnostima, iz središta Zagreba, s Trga Drage Iblera, u nepoznato udaljio 80-godišnji umirovljenik Sulejman Kadribašić, koji je u tom trenutku bio maskiran.

Preciznije, na glavi je imao dugu sivu periku te iscrtane brkove i bradu s crnom bojom za lice. Osim toga, u trenutku nestanka bio je odjeven u plavu kariranu košulju, tamne hlače i tamnoplave tenisice,

Inače, policija navodi da je riječ o muškarcu visokom 170 centimetara, sijede kose i kestenjastih očiju te slabije tjelesne građe i madežima po licu. Prebivalište mu je u Zagrebu, a rođen je 1944. godine.

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", piše policija.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Zagreb: Policijski očevid u kući gdje je jedna osoba stradala u požaru

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
19:04 14.02.2024.

Pa pitajte Blenčićku ili Orehovićku, Kekićku.... one sve znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije