16.09.2024. u 15:11

Pobjeda islamista izazov je za kralja Abdullaha II., koji je dosad održavao ravnotežu između zapadnih saveznika i domaće islamističke oporbe

Komentara 1

Avatar kozorog
kozorog
07:44 18.09.2024.

islamisti... a ovi prije njih su bili što, kršćani, židovi? otkud nekome pravo osporavati želju birača da na vlast dovedu sebi prihvatljvije političare? ameri biraju američkog predsjednika, ne trebaju niti smiju drugima. dal arapi biraju izraelsku vlast? ne. pa, u čemu je problem? islamisti. ajd u glavi razriješite problem, kad muslimani žele živjeti po muslimanskim pravilima to je islamizam, opasno je to, ali kad se izraelci drže svoje vjere i vjerovanja, e onda je to ok, nema veze što i jedni i drugi vjeruju u knjige stare po par tisuća godina, i u njima traže svoja 'prava'. zašto jednima osporavate a drugima priznate? kome su tzv. islamisti opasnost, za koga? dal ti islamisti imaju vojne baze 20 km od država udaljenih 12.000 km? zašto nemaju? a zašto ovi imaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije