VOJNA OPERACIJA

Netanyahu prkosi Izraelcima i Zapadu: Umjesto primirja u Gazi, otvorio novu frontu

29.08.2024.
u 13:44

Najmanje desetero Palestinaca ubijeno je, a 15 ih je ozlijeđeno u noći na srijedu u izraelskim napadima na više mjesta na sjeveru okupirane Zapadne obale

Komentara 4

HO
homofobic
21:35 29.08.2024.

Kada su Arapi 1948 suprotno odluci UN-a okupirali tzv. Zapadnu obalu onda je “progresivni” svijet presutio pridjev “okupirana”. Medutim kada su Izraelci oslobodili taj isti teritorij od Arapa najednom je to postalo “okupirano” do dana danasnjeg! Kako to?

Avatar Tombstone
Tombstone
19:37 29.08.2024.

Cijeli Izrael pa tako I njihov premijer zive cijeli zivot u okruzenju muslimana, I iz prve ruke znaju kakav je "suzivot" s njima. I mi smo to znali, 600 godina bili smo u ratu s njima I branili svoju zemlji od njih. Izgleda da sada to zaboravljamo. Nije ni cudno, I srbe smo vec zaboravili, a nije ni 30 godina proslo....

HA
Hary3
15:44 29.08.2024.

Čini mi se ili je Hasan odabrao stranu u ovom sukobu. I to od samog početka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije