NOVA DIMENZIJA SUKOBA

Netanyahu sanja 'Veliki Izrael'? Taj se koncept često povezuje s obećanjem koje je Bog dao Abrahamu

06.10.2024.
u 07:00

Napad na Libanon dobio je novu dimenziju nakon što se i izraelski dnevni list Jerusalem Post upitao: "Je li Libanon dio izraelskog obećanog teritorija?". Članak se odnosi na navodne biblijske granice "Velikog Izraela", koji uključuje trenutačno okupirane teritorije uz Zapadnu obalu, Gazu, Egipat, Libanon, Siriju, Jordan i Irak

Ključne riječi

Komentara 29

ST
StožerniGeneral50
09:09 06.10.2024.

Pobjegli iranski teroristi u mišje rupe ili se uglavnom sakrivaju iza civila kao i obično od kada država Izrael uvodi reda.

Avatar chain of dogs
chain of dogs
09:13 06.10.2024.

Jel ovaj HD razlučio želi li biti novinar ili PR tipa Aleksandar Vučić?

Avatar McDonald
McDonald
09:02 06.10.2024.

Ovo je jedan od najsramotnijih tekstova objavljenih na VL. Hassane, budi hrabar pa napisi istinu - da su jedini i najveci problem Bliskog istoka (ali i ne samo tamo) sijitski muslimani u njihov militantni ekstremizam. Upravo su oni ti koji kakti u ime Boga rade najvece zlocine - Allahu Akbar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije