Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na parkiralištu u zadru

Nezadovoljan vožnjom instruktor opalio šamar polazniku autoškole!

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
07.05.2014.
u 11:15

– Šokirao sam se i upitao ga je li normalan, skupio sam se i otišao – rekao nam je 20-godišnji polaznik autoškole

Instruktor vožnje iz Zadra nezadovoljan vožnjom svojeg 20-godišnjeg učenika u utorak poslijepodne opalio mu je šamar.

Baš je na ovakav način cijeli slučaj prijavljen policiji. Sve se dogodilo u centru Zadra na parkiralištu na poluotoku.

Instruktor je po polaznika autoškole došao u ugovoreno vrijeme, ugasio automobil ostavivši ga u brzini. U trenutku dok je instruktor sjedao na suvozačevo mjesto, neiskusni vozač odnosno polaznik škole upalio je automobil, a nije stisnuo kvačilo. Automobil je trznuo naprijed, a instruktor je udario polaznika.

– Nisam pomislio da mi se tako nešto može dogoditi i da ću na satu vožnje biti napadnut. Dosad sam imao 20-tak sati i istina je da je znao biti malo nervozan kad bih nešto pogriješio, no znao se i šaliti. On je taj koji je ostavio automobil u brzini, a ja sam okrenuo ključ, pa je automobil trznuo. On ima nekakvih problema s nogom i mislio je da mu se moglo nešto dogoditi, a onda me iznenada udario. Ja sam se šokirao i upitao ga je li normalan, skupio sam se i otišao – rekao nam je napadnuti 20-godišnji polaznik autoškole još uvijek u nevjerici zbog fizičkog napada na 20-tom satu vožnje u jednoj zadarskoj autoškoli.

Policija instruktora još uvijek traži.

>> Svadbeni običaji u Hrvatskoj 1938.: Mladoženja opali ženi šamar da se zna tko će biti šef?!

Komentara 24

ZI
ZICKLER
13:43 07.05.2014.

Svi koji opravdavaju ponašenja instruktora postavio bih jedno pitanje. Da li bi onda i profesor iz matematike npr u srednjoj školi trebao ošamariti nekoga tko ne zna riješiti jednadžbu s jednom nepoznancim jer se to radi u šestom osnovne. Ovakvii komentari koji brane instruktora upravo tjeraju vodu da maldi divljaju po cestama jer on je u školi i mora naučiti i instruktor mora biti spreman da su to ljudi koji uče voziti. Jer nažalost vožnja je nešto što kao već svi znamo i auto škola je tu formalnost i nema se baš tolerancije za onekoji nisu vješti kao što bi se toleriralo ne znanje iz drugih područja ?

Avatar Bojko
Bojko
13:49 07.05.2014.

Kako to da je obrisan post dotičnog, očito je to web administrator. Zar je to dozvoljeno, vidim da pa pravilima nemiješ ga spomenut, ali ja smoje poruke ne mogu brisati, a primjetio sam da "neki" nickovi imaju mogučnost brisanja svojih poruka, budući da na njima nema uvreda, više kao provokacija u svrhu replike, ah da... u tom grmu leži zajec... No kako je večina protiv mog stava, ja sam u krivu, prihvaćam. Zoki, molim te zaposli dotičnog instruktora kao novog ministra obrazovanja, kad vidimo što to izlazi nakon škola, najbolje jest da kad ga pitaš 3 x 6 = 18, a onda 6 x 3 i on ne zna, brate udri, udri! Koji je glavni grad Pennsylvaniae, ne znaš, udri, udri!! Za koga ćeš glasat kad navršiš 18tu, on kaže ***, ma udri, udri!! I tako vaspitati stoku sitnog zuba, da budu pravi Rvati. Eto slažem se s večinom, nad Rvatima samo nasilje, druge nema. Udri po Rvatima!! Udri!

Avatar Bojko
Bojko
12:57 07.05.2014.

Isfustrirani interent balonje... oni kad su sjeli prvi put za volanom, Senna je bio neznalica naspram njih, 20h vožnje i eto, momak može na rally natjecanje, ha, ha, ha.. a da opravdavate nasilje, pokazuje gdje ste mentalno. Tako da bih volio u svojoj budućoj firmi imati Vas kao radnu snagu, i kad ne ide kako treba da Vam mogu zalijepiti preko ušiju jednu roditeljsku i/ili zidarsku, a Vi s smješkom i ponizno kao stoka sitnog zuba, tipični hrvat, samo se naklonite i pitate šefe, jel dosta ili hoćete i drugu stranu... Ah, internet, nepresušni bunar debilizma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije