Nije Hrvatska zemlja Trećeg svijeta da ljude prevozi 55-godišnjim trajektima

13.08.2024. u 07:00

Nevjerojatno je da se u Jadroliniji nisu odlučili za zamjenu flote novim trajektima. I predstavljaju kao "nove" akvizicije ustvari debelo islužene brodove koje odbacuju Šveđani i Grci

Ključne riječi

Komentara 9

PV
prcko.vita
08:04 13.08.2024.

Ma kakvog trećeg svijeta, nema nitko nigdje ovako vrijedne političare, samo su cijelo ljeto na odmoru, može država i bez njih da funkcionira, ali su se sjetili prije odlaska na dugo toplo ljeto da sebi povećaju plaće i to debelih 80 posto. Svaka im čast, a i nama kada ih uporno biramo i šutimo.

NE
Nemanadimak
12:03 13.08.2024.

Novinar bi ovo pitanje trebao uputitu Ministarstvu plovidbe i premijeru a ne nama citateljima. Pismo bi trebao u cijelosti objaviti citateljima. Ovako izidje kako od nas ocekuju odgovor i sada ako mi i odgovorimo da nam trebaju novi trajekti i necemo stare mi na to ne mozemo utjecati ili bi mozda trebali izici na ulice traziti nove trajekte? Novinarstvo gubi smisao i sve je to manje vise danas svedeno na zutilo i u starom sistemu je bilo objektivnije novinarstvo i vjerojatno kriticnije prema KP i rukovodstvu. Danas to ne postoji i zivimo u nekoj kvazi demokraciji gdje se nas glas svodi izidjimo na izbore i glasujmo za jednog od dva tri predstavnika koje su oni izabrali, znaci oni a ne mi. Stalne iste osobe se prevrcu u politici i postaju drustveno nekorisni ali veoma profitabilno orijentirani za svoj interest i interes partije za koju rade. Pa zar vam ovo nije poznato od nekuda?

RI
riorio500
08:02 14.08.2024.

Naša brodogradnja ne zna proizvoditi trajekte ili bi takav projekt bio pretežak zadatak za naše pametnjakoviće u vladi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije