Incident u Rijeci

Nije mu odgovaralo kako vozi pa je napao vozača gradskog autobusa

policija
Marijan Sušenj/Pixsell
04.06.2013.
u 15:37

U sukobu 40-godišnjaka i 56-godišnjaka nije bilo ozlijeđenih osoba, a napadač je priveden u na kriminalističko istraživanje

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka zaprimili su dojavu o fizičkom sukobu između građanina i vozača gradskog autobusa linije 1, koji se dogodio jučer oko 14 sati u riječkom Šetalištu XIII. divizije. Jedan od putnika, 40-godišnjak iz Kostrene, zbog nesuglasica oko načina vožnje napao je 56-godišnjeg vozača.

U sukobu 40-godišnjaka i 56-godišnjaka nije bilo ozlijeđenih osoba, a napadač je priveden na kriminalističko istraživanje, nakon čega je zadržan do prestanka djelovanja opojnih sredstava. Protiv njega podnijeta je prijava zbog kršenja javnog reda i mira.

>>Putnik napao vozača ZET-a kad je odbio otvoriti vrata autobusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije