Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nije prvi put da netko uzvikuje ‘IDS, mafijo’ kao sada radnici Uljanika

U brizi IDS-a za Istru naglašenija je zabrana Thompsonovih koncerata u Areni nego život građana

Komentari 8

DU
Deleted user
19:21 01.09.2018.

U sridu kao i svaki put Ivkosicu! ✌🇭🇷

VL
DU
Deleted user
18:25 01.09.2018.

Lokalne stranke su uvijek mafijaški ustrojene.

VL
JP
jpavicic
08:25 02.09.2018.

Po Ivkošiću je otvoreno i divljačko kršenje stranačkog statuta, agitiranjem vrha za jednog kandidata, neopravdano odgađanje izbora, civilizacijsko ponašanje, a mirni prosvjed, da bi javnost doznala o čemu se radi, necivilizacijski čin. Jednom netko reče, da protiv nepravde treba treba dizati glas, jer ako ćutiš, to je znak da su Đavo i Sotona ovladali tobom.

VL
SA
samoborka
19:48 01.09.2018.

Istro nasa mila...dicila si se zadnjih 30ak godina svojom superiornoscu nad "zaostalom,zatucanom, korumpiranom,balkanskom" Hrvatskom. Dicila si se svojom velicinom u oprastanju,gledanju u buducnost, naprednoscu, zapadnoscu..dok je ostatak Hrvatske vidao rane od rata, krvi, suza,izbjeglica, rusevina..Ti si to tako uvijek gledala s visine,onako gorda i neokrznuta stradanjima,razaranjima i suzama. Ponasala si se kao drzava u drzavi,kao papa nad papom..jer si Bolja. Tebe se nasi problemi nisu ticali. A gle sada..kada je tebe dotakla realnost i nevolja,kada na svojoj kozi osjecas probleme..preko noci je nestala ta ohola gordost, i stakori su se razbjezali u svoje rupe. Istro nasa..ti si leglo mafije,droge i kriminala..zato tvoji vladari,IDSovci,i zele autonomiju. Tako da ih nitko ne moze kontrolirati,to je jedini razlog. Probudi se i saberi Istro,dok se ne uvalis jos i dublje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.