Današnji Večernji donosi:

Osnivač MOST-a: Imam dojam da predsjednica navija za nove izbore, ali da to želi i HDZ

Naslovnica
Foto: Vecernji.hr
1/2
06.12.2015.
u 00:02

Ako dođu za zajednički stol, to znači da su svoja ega stavili sa strane i da postoji mogućnost stvaranja te zajedničke reformske vlade na kojoj mi inzistiramo jer smatramo da je ona u biti jedini način izlaska iz ove pat-pozicije u koju su nas stavili birači jer nisu dali ni Karamarku ni Milanoviću dovoljnu potporu za sastavljanje vlade.

Osnivač i glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja nije izabran u Hrvatski sabor, ali igra veliku ulogu u politici te platforme. Ovaj zamjenik gradonačelnika Metkovića otkrio nam je daljnje planove te stranke kojoj je pošlo za rukom ono što nikome u protekle četiri godine nije – da za isti stol posjedne dva najveća neprijatelja, SDP i HDZ.

U ponedjeljak ste sazvali zajednički sastanak sa SDP-om i HDZ-om, što očekujete?

Ne mogu pretpostaviti što će se događati. Ako dođu za zajednički stol, to znači da su svoja ega stavili sa strane i da postoji mogućnost stvaranja te zajedničke reformske vlade na kojoj mi inzistiramo jer smatramo da je ona u biti jedini način izlaska iz ove pat-pozicije u koju su nas stavili birači jer nisu dali ni Karamarku ni Milanoviću dovoljnu potporu za sastavljanje vlade. A nama su upravo na toj platformi da nećemo jednostrano podržati ni SDP ni HDZ i da ćemo se zalagati za promjene, dali podršku, odnosno 19 mandata.

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista ili prolistajte e-izdanje!

Ostale teme koje donosi Nedjeljni Večernji list:

Raškovići: Što se ovi u SDSS-u sada čude? Pa Mirko Rašković i prije izbora govorio je da će ići s HDZ-om

U filmu "Vukovarska jesen" glavnu ulogu odigrat će Emilia Clarke, zvijezda Igre prijestolja

Na drugu obljetnicu smrti fra Zvjezdana Linića književnik Stjepan Lice prisjeća se nekih detalja iz života svog prijatelja i svećenika

Donji Dolac blizu Omiša: Naše selo je mali Vatikan

Životna priča - Marijan Beneš

Oni su mijenjali svijet u 2015.

Foto: Vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 140

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
21:09 05.12.2015.

u početku su mi čak bili simpatični ovi mostovci... ali kako vrijeme prolazi sve mi više idu na živac... to njihovo bahaćenje i dociranje s visoka postaje gadljivo... "mi ćemo njih dovesti u red"... "ako oni pobijede svoj ego"... a vaš ego ko svježa germa... sve veći i veći... što mislite dokle će vas one dvije strane trpiti prije nego vas pošalju u tri mandarine... žalostno je gledati kako ste brzo naučili biti sve ono za što optužujete druge... bahati i "presposobni".... dajte nam izbore!!!

KA
kažemja
21:18 05.12.2015.

U ponedjeljak će se vjerojatno dogovoriti da će se opet dogovoriti da se nađu da razgovaraju da bi se opet našli da pregovaraju o temama koje još nisu imali na svojim beskonačnim pregovorima i razgovorima , tema razgovora bit ćeće reforme i svi će se slagati u svemu ali će ipak ostaviti nešto i za daljnje razgovore i pregovore o reformama itd itd ...........?

ZA
zagrepcaninb
21:10 05.12.2015.

Kad je došao na mjesto načelnika općine i nakon što je otpustio 10 Jambovih uhljeba, Božo je zaposlio 20 svojih rođaka. Sada Božo puca na premijersko mjesto, a rođaci nakon uhljebljivanja u općini žele kancelarije na Markovom Trgu i u ministarstvima po Zagrebu. Štono bi se reklo, žele s magarca na konja. A za to vrijeme svi mi ostali želimo nove izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije