SUĐENJA

Nina Badrić i sestra tuže novinara

26.05.2003.
u 00:00

ZAGREB - Zbog klevete i iznošenja obiteljskih prilika pjevačica Nina Badrić i njezina sestra Sunčica tužile su novinara Novog lista Vedrana Strukara. Prvo ročište na zagrebačkom sudu sazvano je za srpanj.

Nina i Sunčica ogorčeno tvrde da je Strukarov tekst, koji je izašao 2. ožujka, "pisan u maniri Imperijala" te su tvrdnje na čelu s glavnom - kako je Nina "izbacila svoju sestru iz stana" - potpuno neistinite i vrlo štetne za njih obje.

Riječ je o Nininu stanu u zagrebačkim Gračanima, gdje je nedavno bila žrtva teške provale u kojoj je ostala bez zlatnine i nekih stvari, vrijednih oko 300.000 kuna.

U članku je pisalo kako je poznato da Nina ima "relativno dosadan privatni život, ali malo se tko nadao da će istjerati iz stana svoju sestru i menadžericu".

U nastavku je stajalo kako su se prve nesuglasice između sestara javile kad su objavljene fotografije Sunčice s beogradskim biznismenom Racom Milojevićem, s kojim je Ninina sestra u vezi.

Strukar je napisao kako je Sunčica već bila počela pripremati teren za Ninine nastupe u Srbiji, iako je Nina izjavljivala kako preko Drine neće kročiti... (hd)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije