Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ODGOVOR NA MILANOVIĆA'

Nino Raspudić o idućim potezima: Marija će biti kandidatkinja za predsjednicu, a za Most je sve rekao Božo Petrov

Zagreb: Docek izbornih rezultata u stožeru Mosta i partnera
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/2
10.06.2024.
u 15:55

Sve je izglednije da će Marija biti kandidatkinja za predsjednicu Republike jer uz sve vrijednosti koje posjeduje, ona je i odličan kontrast aktualnom predsjedniku Milanoviću, poručio je

Nino Raspudić, bivši zastupnik Mosta koji je sa svojom suprugom Marijom Selak Raspudić izišao iz Mosta nakon parlamentarnih izbora, komentirao je niske rezultate koje je Most ostvario na europskim izborima, koji su ujedno inače bili i razlog razlaza između bračnog para Raspudić i stranke. Raspudić je poručio za Jutarnji list kako je bračni par, koji inače trenutno djeluje nezavisno, okrenut predsjedničkim izborima. 

- Što je bilo, bilo je. Mi smo vam već okrenuti prema predsjedničkim izborima. Mislim da bi jedna pristojna kandidatkinja bila pravi odgovor na aktualnog predsjednika Zorana Milanovića. Sve je izglednije da će Marija biti kandidatkinja za predsjednicu Republike jer uz sve vrijednosti koje posjeduje, ona je i odličan kontrast aktualnom predsjedniku Milanoviću, kao i nekim drugim mogućim kandidatima - kazao je, dodavši kako Raspudići žele osnovati i novu stranku. 

- Naš odlazak iz Mosta bio je najgospodskiji rastanak u povijesti hrvatske politike. To je bila poruka i to ne treba kvariti. O bivšima sve najbolje. Ne znam što im se dogodilo jer je Božo Petrov više puta rekao da odlazak Raspudića nije naštetio Mostu i da oni po anketama rastu - poručio je. 

Most je inače na europske izbore izašao u koaliciji sa Suverenistima te HSP-om, a ostvarili su tek 4,02 posto glasova i tako ostali bez mjesta u EU parlamentu. Njihov Božo Petrov dobio je nešto više od 10.000 glasova kao nositelj liste, dok je drugoplasirani Nikola Grmoja osvojio skoro 3.800 glasova.

 

POVEZANI ČLANCI:


 

Komentara 7

LL
lijepa_li si
18:16 10.06.2024.

samo jako. samo ulijevo. kakva sandra, kekin, urša, mirela. ...sva ljevica će glasat za vas. neshvatljiva je potreba konzervativnih intelektualaca da budu crveniji od crvenih.

HO
homofobic
20:09 10.06.2024.

Bez ulazenja u njen intelektualizam ta zena mi je od pocetka bila vrlo antipaticna. Nakon sto je razrusila tudi brak da se ima na sta uspeti definitivno odbojno stvorenje spremno za izdati sve i svakoga za osobnu dobit. Nacija i duznost prema drzavi takvima manje vrijedno od "ica, pica i malo smrdljiva mesa"!

Avatar Miloradov mali
Miloradov mali
17:21 10.06.2024.

Koliko ja poznam Raspudiće, to će biti fora "Daj pare da se ne kandidiram".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije