INTERVJU: DR. IVO BALENOVIĆ

'Nisam zadovoljan zastarom, očekivao sam oslobađajuću presudu jer nisam vodio porod'

25.08.2024.
u 16:39

Jedan od inkriminiranih liječnika u slučaju Dominica Pitre, stopostotnog invalida za čiju situaciju njegovi roditelji krive loše postupanje pri porodu

Komentara 4

CO
cookie
10:14 26.08.2024.

Očito nije imao odgovarajuću iskaznicu u ključnom trenutku

Avatar Kajman
Kajman
20:07 25.08.2024.

Ako si je itko priskrbio povlašten položaj i to neopravdano to su suci, odnosno sutkinje koje čine barem 2/3 sudaca (podatak iz 2021.) Ko svete krave su, ne smije im se ništa reći, a posao obavljaju traljavo, neprofesionalno i van svake pameti i logike. Svjedoci smo urušavanja pravosudnog sustava, a puštanje postupaka u zastaru samo je jedna od metoda kojoj sutkinje pribjegavaju kada ne mogu donijeti presudu onakvu kakvu bi htjele nametnuti. Ovo sam nebrojeno puta čuo.

ML
mladaklada
18:38 25.08.2024.

Čini mi se da su si liječnici kroz značajan politički utjecaj osigurali povlašteni položaj pred pravosuđem. Politički utjecaj nije problem sam po sebi, ali to postaje kad se već desetljećima koristi za uspostavu kastinskog nadstatusa kojeg si tim putem pribavljaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije