Najava zastupnika

Nizozemska će ratificirati hrvatski pristupni ugovor do travnja

zastave (1)
Tomislav Miletic/PIXSELL
14.12.2012.
u 17:02

Predsjednik Odbora za europske poslove nizozemskog Zastupničkog doma Raymond W. Knops posjetio je danas Sabor

Predsjednik Odbora za europske poslove nizozemskog Zastupničkog doma Raymond W. Knops posjetio je danas Hrvatski sabor te poručio da će njegova zemlja ratificirati naš pristupni ugovor u razdoblju od veljače do travnja iduće godine.

– Došli smo da bismo vidjeli kakav napredak ostvarujete u pristupanju, a u sljedećih nekoliko mjeseci oba će naša doma raspravljati o ratifikaciji vašeg pristupnog ugovora, tako da 1. srpnja kao datum neće biti ugrožen. Ipak, ne mogu ništa reći o stajalištima pojedinačnih stranaka. Susreli smo se s cijelim državnim vrhom i impresionirani smo svime što ste dosad ostvarili – poručio je Knops.

>>Slovenija možda neće ratificirati pristupni ugovor do 1. srpnja

 

Komentara 3

Avatar pozitiva
pozitiva
18:04 14.12.2012.

Thank you.

OB
-obrisani-
18:07 14.12.2012.

A marihuana????

OB
-obrisani-
18:28 14.12.2012.

Nizozemci kad cete onaj Nuklearni Otpad sto ste zakopali u Hrvatskoj vratit u Domovinu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije