Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA ŽALBU
Povratak na članak

VEČERNJI DOZNAJE Nizozemski sud: SBK ART nema nikakvih prava u Fortenovi

Odlukom nizozemskog suda otvoren je put Vujnovcu za samostalno i nesmetano upravljanje Fotenovom

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
14:58 29.12.2022.

super način zeznuti nekog dioničara... ova liberalna demokracija i tržišno gospodarstvo je krenulo u zanimljivom smjeru. ne znam više tko će htjeti kao mjesto sudovanja uzimati europu. nikad više europski sudovi neće biti nadležni za sporove stranih korporacija, kao što ni jedan sud u americi ne sudi protiv američkih korporacija. samsung nije dobio ni jednu tužbu protiv applea zbog krađe intelektualnog vlasništva, patenata. ni nokia. ni ericsson.. zamislite se.

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:54 29.12.2022.

Uistinu me "iznenadila" odluka "nizozemskog " suda.

VL
TA
tabula
15:18 29.12.2022.

Trodioba vlasti? EU komisija (politika) daju uputu, koju sud prihvaća kao zakon? Ovakav potpuni raspad i ostataka demokracije nisam mogao ni sanjati.

VL
BE
bernard1234
15:15 29.12.2022.

sve te sbk..fortenova..i sva ta nova izmisljena imena kako se sve zovu..nemaju za platit kavu..puna su djece sa raznim vakultetima i novim izmisljenim znanjima..iz skola druze snadji se i ko je jamio..jamio..

VL
PA
pan-am
14:40 29.12.2022.

Jel se ima još išta za uništiti il je to to !?!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.