UKUSAN ULOV

Njemačka policija zbunjena bizarnom krađom sira: 'Kako ih nitko nije vidio?'

Foto: Pixabay
31.05.2022.
u 07:17

Lopovi su prvo s prikolice skinuli plastičnu brtvu, a zatim otvorili teretni prostor prepun sira.

Nepoznati su lopovi ukrali 230 kilograma sira iz kamiona koji je preko vikenda bio parkiran na odmorištu uz autocestu u zapadnonjemačkoj pokrajini Saarskoj. Policiji nije jasno kako ih nitko nije vidio.  

Drznici su negdje između subotnje večeri i jutra u ponedjeljak uspjeli ukrasti ukupno 15 velikih kolutova nizozemskog sira edamera, priopćila je policija. 

Lopovi su prvo s prikolice skinuli plastičnu brtvu, a zatim otvorili teretni prostor prepun sira. Ostaje nejasno kako su na prometnom odmorištu uz autocestu uspjeli neprimijećeno otuđiti golem plijen. Policija nije znala reći kolika je ukupna vrijednost ukradenih proizvoda.

Kamion je bio parkiran na odmorištu u Nohfeldenu, na autocesti A62 prema gradu Kaiserslauternu.  Kamioni teži od 7,5 tona nedjeljom ne smiju prometovati njemačkim autocestama pa su često prisiljeni prekinuti put i parkirati na odmorištima.

VIDEO: Dronovima locirali srušenu Cessnu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije