Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETOVALI U ALBANIJI

Njemačke turiste zgrozio hotel s četiri zvjezdice: 'Taksist nas je još u zračnoj luci upozorio...'

A general view of a beach near Ksamil
Foto: Florion Goga/REUTERS
1/3
05.09.2023.
u 09:46

Dodatan šok doživjeli su kada ih je hotel tražio da nadoplate još 25 eura po danu, odnosno ukupno 550 eura, za usluge poput korištenja struje, vode i soba

Turisti iz Berlina neugodno su se iznenadili kada su došli na ljetovanje u Albaniju. Mislili su da će provesti 12 dana na odmoru iz snova u hotelu s četiri zvjezdice, no dogodilo se upravo suprotno. 

Melanie Zeeb i Michael Bürger iz Berlina platili su 1300 eura aranžman koji je uključivao hotel s četiri zvjezice i let. Kada su sletjeli u Albaniju uzeli su taksi, a taksist im je odmah rekao: 'Nadam se da vaš hotel nije u ovom kraju'. Njegovo upozorenje se obistinilo. 

– Hotel je okružen smećem i smradom. I u hotelu je bilo smeća. Umjesto opuštanja na privatnoj plaži reklamiranoj u opisu hotela, morali smo se probijati kroz smeće. O oglašavanju su obećali i teretanu, unutarnji i vanjski bazen, ali toga nema. Bar na krovu hotela podsjeća na bojno polje – rekla je Melanie, prenosi Fenix magazin. 

Ona i njezin partner Michael su užasno stanje hotela fotografirali mobitelom i snimili kamerama. Dodatan šok doživjeli su kada ih je hotel tražio da nadoplate još 25 eura po danu, odnosno ukupno 550 eura, za usluge poput korištenja struje, vode i soba. 

VEZANI ČLANCI: 

– Ako im ne platiš, izbacit će te iz hotela – rekla je Melanie Zeeb. Novinari su kontaktirali tvrtku Opodo kod koje je putovanje rezervirano.

– Nakon što smo kontaktirali dotičnog pružatelja usluge i VH Eurostar Durres Hotel & Private Beach, hotel je potvrdio da je dodatna naknada od 25 eura po osobi po noći uključena u konačnu cijenu smještaja. Potvrdili su nam i da 25 eura uključuje i boravišnu pristojbu i naknade za hotelske usluge. Nakon razmatranja slučaja, turistima će biti vraćeni ovi troškovi – priopćili su iz tvrtke Opodo.

Nove provleme doživjeli su kada su htjeli otići kući iz hotela. Nisu mogli uzeti let iz Tirane za Berlin nego im je dana mogućnsot da lete iz Tirane u Köln. Novinari su ponovno kontaktirali tvrtu Opodo pa su oni o vlastitom trošku rezervirali let kako bi se par vratio u Berlin, a obećali su im i nadoknaditi cijelu cijenu putovanja. 

VIDEO Nije vam ovo Balaton: Mađari autom zapeli na šljunčanoj plaži na Viru

Komentara 19

Avatar Jopa
Jopa
12:02 05.09.2023.

Šta kažu dežurni pljuvači Hrvatske i objavljivači velikih računa?

ZP
Zabranjen pristup
11:06 05.09.2023.

To je albanska teretana ,cistis smece i vjezbas..ili jos bolje kopas bazen i vjezbas

LO
Lolita3
11:42 05.09.2023.

I još nešto: počnite ulagati u infrastrukturu (naročito pročistače voda i kanalizaciju)u svojim mjestima, a ne samo postaviti rampu i stolicu i ubirati masne parkirališne i pitajbogakakveizmišljene pristojbe. Na plažama vam se već ohoho godina, gosti kupaju u fekalijama (čak i na otocima) i pravo je čudo kako nije bilo i većih posljedica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije