Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA HAJDUK

Njih 26, od čega je 13 maloljetno, na Poljud pokušalo ući s krivotvorenim PCR testovima

U Rijeci bez gužvi na testiranje
Nel Pavletic/PIXSELL
13.07.2021.
u 13:14

26 navijača koji su na Poljud došli s krivotvorenim PCR testovima, očito su radije izabrali kaznenu prijavu za krivotvorenje isprva no plaćanje 100 kuna

Da je  ljubav prema Hajduku vječna i vjekovječna zna vojska navijača splitskih bilih. A da je to fenomen koji možda zaslužuje i ozbiljnu sociološku analizu svjedoči primjer o kojem je izvijestila splitska policija. Priopćili su da je 12. srpnja na gradski  stadion na Poljudu 26 osoba pokušalo ući s krivotvorenim  PCR testom na COVID-19. Od njih 26, njih je 13 bilo maloljetno!? Svi su prijavljeni za krivotvorenje isprava.

Inače riječ je o pripremnoj utakmici koju je Hajduk igrao sa Zrinskim te izgubio 3:1. Publike nije bilo previše, oko 3000 navijača došao je na Poljud, a ni odaziv na cijepljenje, koji je prema medijskim napisima prije  početka nogometne sezone, bio organiziran za pripadnike Torcide, nije bio velik, iako prema postojećim pravilima onaj tko nema COVID potvrdu ili negativni PCR test neće moći ući  na  stadion.  Hajduk je prije utakmice sa Zrinskim za navijače  organizirao testiranje na  COVID, a cijena je bila 100 kuna. No 26 navijača koji su na Poljud došli s krivotvorenim PCR testovima, očito su radije izabrali kaznenu prijavu za krivotvorenje isprva no plaćanje 100 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije