počelo suđenje

Nobilo: Šelebaj je obmanuo Dijanu Čuljak da bude vlasnica Core medije

Dijana Čuljak suđenje Core media
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
06.05.2014.
u 11:58

Na Županijskom sudu u Zagrebu počelo suđenje D. Čuljak, V. Šelebaju i još trojici u aferi Core media i Media spot. U sudnici su se pojavili svi osim Šelebaja, a njega i bivšu suprugu D. Čuljak tereti se da su si pribavili 20-ak milijuna kuna na štetu tvrtki

Čitanjem optužnice i uvodnim govorima obrane i optužbe započelo je suđenje na zagrebačkom Županijskom sudu Vladimiru Šelebaju, Dijani Čuljak i još trojici optuženika u aferama Core media i Media spot.

Bivši supružnici Čuljak i Šelebaj se terete da su kao suvlasnici tvrtki Core media i Media spot pribavili sebi 20-ak milijuna kuna na štetu tih tvrtki.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

U sudnici su se danas pojavili svi optuženici osim Šelebaja. Okrivljeni Vlado Bućan i Igor Šumaković priznali su krivnju da su pomagali nekadašnjem bračnom paru u zlouporabi položaja i ovlasti, dok je branitelj Tončeka Mandića kazao da on nije kriv i da je samo savjesno izvršavao poslove u Core mediji.

Odvjetnik Dijane Čiljak Anto Nobilo u uvodnom govoru istaknuo je da ona nije bila suvlasnica spomenutih tvrtki, a ukoliko je to i postala zbog obmane Šelebaja, nije imala svijest o tome niti je vodila poslovanje tih tvrtki.

Nobilo je i dodao da je Šelebaj, od kojega se ona razvela, imao motiva da lažno svjedoči.

>>Potvrđena optužnica protiv bivših supružnika Šelebaj-Čuljak

Komentara 7

NB
Navrnuti Bracanin
12:35 06.05.2014.

Pazi ovo!!! Nije imala svijest. Postao Nobilo i psihijatar. Pa šta sve ljudi ne rade i govore za novac. Prostituiranje profesije.

PK
puši kurac
13:13 06.05.2014.

zanimljivo, kod nas nijedan lopov ustvari nije lopov jer nije znao da je lopov dok je krao!! neznam dal ostala pravosuđa prihvaćaju ovakve obrane al naše izgleda nema problema s tim.

SJ
Sve je uzalud
13:32 06.05.2014.

..........da Nobilo Dijana je punoljetna.....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije