odustajanje od ujedinjenja

Nova Kimova doktrina: Južna Koreja je druga nacija, rat sve izgledniji

29.01.2024.
u 12:55

Kim je ojačao odnose s Rusijom u čemu mu odgovara da ruske snage u Ukrajini koriste sjevernokorejske rakete. O tome će Kim uskoro razgovarati s ruskim predsjednikom Putinom koji je najavio posjet Pyongyangu

Komentara 5

DM
D'Mich
14:01 29.01.2024.

Ako je to sad druga nacija čemu onda rat? Imaš zidove, demilitariziranu zonu i ograde ni ptica ne može proletit, nuklearno oružje da te nitko ne dira. I što još hočeš? Hoće hranu. Kad ogladni a nestane hrane onda obično zvecka. Beba s atomskim oružjem.

DU
Deleted user
18:08 29.01.2024.

Treba se ozbiljno naoružati . Kina, Iran, Rusija, Sjeverna Koreja , sa još bar dvadesetak satelita su puno opasniji nego nekadašnji Varšavski pakt....s SSSR-om je postojala neka ravnoteža i dogovori. Sad je drugačija situacija

SA
saudinus
14:16 29.01.2024.

Voljenom vođi je tek sada postalo jasno što je nacija. Mora malo razrijediti sjeverne tko će ih hraniti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije