U SVIM IZBORNIM JEDINICAMA

Nova koalicija: Stranka s imenom i prezimenom, Fokus i Pametno idu zajedno na izbore

Nova koalicija: Stranka s imenom i prezimenom, Fokus i Pametno idu zajedno na izbore
Foto: PIXSELL
1/5
14.06.2020.
u 18:43

Na čelu stranke S imenom i prezimenom je bivši ministar Ivan Kovačić. Nova stranka Fokus je stranka centra s predsjednikom Davorom Nađijem, zamjenikom gradonačelnika Svete Nedelje, dok je Marijana Puljak na čelu liberalne stranke Pametno.

Ni mjesec dana prije parlamentarnih izbora dogovorena je koalicija kojoj je cilj okrupnjavanje političkog centra. Stranka s imenom i prezimenom, stranka Fokus i stranka Pametno zajednički izlaze na parlamentarne izbore u svim izbornim jedinicama. 

Dogovori su trajali oko tjedan dana, kada je predsjednica stranke Pametno Marijana Puljak pozvala na zajedničke pregovore. Cilj im je da glasovi budu kompaktni, a koaliciju će predstaviti sutra na pressici u Bjelovaru. 

Iz koalicije su naglasili kako žele spriječiti rasipanje glasova na centru i omogućiti da birači centra imaju predstavnike u Saboru kako o vladajućoj većini ne bi odlučivali desni ili lijevi ekstremi.

- Hrvatska ovime dobiva opciju ujedinjenog centra i može birati ekstremno lijevo i desno, lijevo i desno ili centar. 

Na čelu stranke S imenom i prezimenom je bivši ministar Ivan Kovačić. Nova stranka Fokus je stranka centra s predsjednikom Davorom Nađijem, zamjenikom gradonačelnika Svete Nedelje, dok je Marijana Puljak na čelu liberalne stranke Pametno.

Konferencija će se održati u Bjelovaru, u ponedjeljak 15. lipnja, u 12 sati kod paviljona na Trgu Eugena Kvaternika. Na konferenciji će govoriti Dalija Orešković, Marijana Puljak i Davor Nađi koji će govoriti o izbornim planovima ove koalicije.

Komentara 15

Avatar Osvetnik.Ernesta.Fulira
Osvetnik.Ernesta.Fulira
19:43 14.06.2020.

Jadni, mizerni, gnjusni, ljigavi, puzavi @dministratorski CRVE.... smrdljiva, grintava, pištava, senilna babo... kad ja napisem da je SDP nelegitimna stranka jer se hvali i ponosi krvavim zlocinima svojih komunipartizanskih prethodnika, onda ti nemas nista drugo za napraviti nego ponizno zaskvičati i reći - da, Gospodine... shvacas li, ti, genetska neuspjela mutacijo vioenog crva..? Shvati da u ovoj igri mene pobijediti NE MOZES... mozes samo ispadati scmve veci jadnik i gubitnik... pateticni mali krastavi gmaz... I dalje sam tu, a ti ces i dalje gubiti... gnjido neugledna... Jasno..?

Avatar speak_loud
speak_loud
19:27 15.06.2020.

Tko voli nek izvoli, ja ne budem! Tko se nakostreši na spomen "za dom, spremni" nije za Hrvatski sabor.

Avatar introduction
introduction
04:33 15.06.2020.

Treba im svakako dati priliku, ljudi bez mrlja. Dalija se dokazala kao šefica Povjerenstva za sukob interesa, Nađi iz Fokusa je na primjeru svog grada Svete Nedelje pokazao što se može učiniti na nacionalnoj razini itd. Nema floskula, populizma, govorenja o reliktima prošlosti... moj glas imaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije