Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA ČELNICA
Povratak na članak

Novaković o izboru predsjednice Povjerenstva: Nije me iznenadilo, bila sam na to spremna

Što se mene tiče osobno zatvaram ovu priču, rekla je novinarima Novaković, dodavši kako je to bilo očekivao pa nema nikakvih potreba oko dodatnih pojašnjavanja

Komentari 1

MK
MKinkognito60
10:55 18.02.2023.

Na žalost zbog njenog entuzijazma kako uslužit određene političke grupacije borba protiv sukoba interesa u Hrvatskoj je postala sinonim onoga što ne smije biti. Idealno bi bilo držat se zakona svugdje ali obavezno bi bilo u tijelu koje je vodila. Ipak ona je izmišljala pravila za pojedine ljude koje je istraživala pa kad nije bilo zakona kojim bi nešto osudila to bi nazvala načelo koje nije znala definirati. Načelo je važilo ovisno o osobi dužnosniku. Takav naćin rada vodi u anarhiju pravnog sustava i izvrgava ruglu tijelo koje je vodila. Grupacijama koje su je podržavale u takvom načinu rada žaluju za njom ali i sami su je napadali ako je silom prilika istraživala nekog od pripadnika grupacije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.