Nema razloga za paniku, ali za oprez da

Kakva nas jesen čeka? Nove varijante COVID-a šire se svijetom, broj slučajeva raste

10.09.2023.
u 10:35

Pozitivno je da je cjelokupno stanovništvo već jednom prokuženo, a visok postotak odraslih i procijepljen te je stoga izvjesno da novi val infekcije neće opteretiti zdravstveni sustav. No negativno je da je imunost populacije pala jer je prošlo puno vremena od posljednjeg vala ili boostera

Ključne riječi

Komentara 28

TO
Torrente
11:51 10.09.2023.

Nikada više gospodo, nikada više...

Avatar possibilis
possibilis
12:00 10.09.2023.

Ne dolazi u obzir. Dosta ste ucjenjivali.

AM
amorphius
12:56 10.09.2023.

ja necijepljen sve do sada još nisam imao niti neznam za covid a išao na posao, družio se, pa se pitajte kako to. uglavnom sve što i ostali ali moj DNA i moju krv neće dobit a tražit će te je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije