Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je zapelo?
Povratak na članak

Novi most na Savi još ne vodi nikamo, puštanje u promet još se ne nazire

U Ministarstvu financija tvrde kažu da zbog stanja radova u nadležnosti Hrvatskih cesta nisu mogli krenuti s izgradnjom graničnog prijelaza

Komentari 9

MA
MarkoFind
23:54 31.03.2024.

Ovo je čisto političko pitanje između EU i BIH iako se na prvu čini kao nesposobnost ove vlade i tih ministarstva i njihovih uhljeba.

VL
LI
lipa75
09:24 30.03.2024.

Ovo je političko međudržavno pitanje. Da Dodik nije potpisao ne bismo imali Pelješki most. Protuusluga je ovaj most, od kojeg će najveću korist imati bosanski Srbi. Most je napravljen, međutim bez spojne ceste s auto-cestom u Okučanima je beskoristan. Očito čekamo da nam Srbi još u nečemu pomognu protiv Muslimana u BiH, pa ćemo ovo dovršiti.

VL
NE
NervozniPoštar
20:52 29.03.2024.

A napraviti jedan most na Savi u Zagrebu, to nikome ne pada na pamet? Svi mostovi na Savi koji nisu u Zagrebu zajedno nemaju prometa koliko bilo koji od tri zagrebačka. I uporno se grade mostovi posvuda osim u gradu Zagrebu.

VL
UM
Umjereni
19:57 29.03.2024.

To je to famozno Butkovićevo ministarstvo. Ništa čudno, tom liku treba deset godina da bi promijenio način naplate autocesta, čak je i čudo ulaska u Šengen Butkovića i njegovu ekipu iz autocesta zateklo potpuno nespremne.

VL
CO
Cosinus
19:26 29.03.2024.

Da nije u Slavoniji to bi davno već počelo, a ovako će jednog dana. Preče je u Istri i do Dubrovnika ceste raditi, a u nebitnom kraju polefko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.