Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U WALESU

Novi napad nožem u školi: Troje ljudi ozlijeđeno, jedna osoba uhićena

Ysgol Dyffryn Aman
Google Maps
24.04.2024.
u 14:37

Tinejdžerica je uhićena zbog sumnje za pokušaj ubojstva i nalazi se u pritvoru, a policija je javila da ne traga ni za kim drugim

Dva učitelja i učenik ozlijeđeni su u napadu nožem u školi Ysgol Dyffryn Aman u Carmarthenshireu u jugozapadnom Walesu. Sva trojica su u bolnici. Policija kaže da ozljede nisu opasne po život. Tinejdžerica je uhićena zbog sumnje za pokušaj ubojstva i nalazi se u pritvoru, a policija je javila da ne traga ni za kim drugim, piše BBC.

Nakon što se dogodio incident, oko 11:20, učenici su bili zaključani u učionicama, a nekoliko sati kasnije, u 15:20, smjeli su napustiti školu. Prvi ministar Walesa Vaughan Gething i britanski premijer Rishi Sunak izjavili su da su "šokirani" onim što se dogodilo. Policija je zamolila da se ukloni snimka incidenta koja kruži društvenim mrežama, no nije objavila zašto je došlo do napada nožem.

Inače, Ysgol Dyffryn Aman (što znači Aman Valley School) dvojezična je škola u Ammanfordu, Carmarthenshire, u jugozapadnom Walesu. Školu pohađaju djeca od 11 do 18 godina, a trenutno ima više od 1400 učenika. Udaljena je oko 32 kilometra od središta Swanseaja i 97 kilometara od Cardiffa.

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Stravičan napad nožem u Sydneyju: Više ubijenih, stotine evakuirane iz trgovačkog centra

Ysgol Dyffryn Aman
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije