IMAO JE ORUŽJE

Uhićen muškarac kod Trumpova skupa: 'Vjerojatno smo zaustavili još jedan pokušaj atentata'

FILE PHOTO: Republican presidential nominee and former U.S. President Donald Trump and his running mate JD Vance hold a campaign rally in Atlanta, Georgia
Foto: UMIT BEKTAS/REUTERS
1/5
13.10.2024.
u 22:25

"Ovaj incident nije utjecao na sigurnost bivšeg predsjednika Trumpa ili sudionika događaja", istaknuo je ured šerifa okruga Riverside

Američki dužnosnici vjeruju kako je spriječen treći pokušaj atentata na bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. Muškarac koji je pokazao lažnu akreditaciju priveden je nakon što je u njegovom vozilu tijekom vikenda pronađeno oružje. Vem Miller (49) priveden je nakon što je u subotu zaustavljen na kontrolnoj točki u blizini skupa bivšeg predsjednika u Coachelli u Kaliforniji, navodi Daily Mail.

"Ovaj incident nije utjecao na sigurnost bivšeg predsjednika Trumpa ili sudionika događaja", istaknuo je ured šerifa okruga Riverside u izjavi o incidentu. Šerif Chad Bianco rekao je: "Vjerojatno smo zaustavili još jedan pokušaj atentata."

Bianco, poznati Trumpov pristaša, rekao je Miller pokazao lažne VIP i novinarske propusnice na kontrolnoj točki, što je dovelo do pretresa. Utvrđeno je da Miller ilegalno posjeduje vatreno oružje i streljivo. Stanovnik Las Vegasa i registrirani republikanac platio je jamčevinu od 10.000 dolara i pušten je iz pritvora. Suđenje mu je zakazano za 2. siječnja. 

VIDEO Američki bivši predsjednik Trump upucan u desno uho tijekom skupa

Komentara 9

HA
Halloween2024
23:08 13.10.2024.

Dio gorljivih Demokrata dokazuje svoju ljubav prema slobodi, demokraciji i toleranciji prije svega.

CH
chemica
00:13 14.10.2024.

Opet član Republikanske stranke ii bar njen registrirani glasač, i, naravno, član MAGA pokreta, na obaraču veoma lak i za oružjem veoma lud...

DE
degenija16
23:14 13.10.2024.

Krampus smišlja atentate kako bi bio žrtva, da izazove sažaljenje nacije. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije