14.04.2015. u 12:00

Ministar je javnost pokušao uvjeriti da jamstva za Zračnu luku Zagreb ne povećavaju državni deficit, ali ga je Marko Krištof, šef DZS-a, hitro demantirao

Siniša Hajdaš Dončić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, između dva pucanja iz „uskrsne pištole" s premijerom Milanovićem u Kostelu pokraj Pregrade zapucao je i u Državni zavod za statistiku koji je prozvao zbog šlampavosti. Ministar je javnost pokušao uvjeriti da jamstva za Zračnu luku Zagreb ne povećavaju državni deficit, ali ga je Marko Krištof, šef DZS-a, hitro demantirao i upozorio na nova pravila koja vrijede u EU. Ako već nije znao pravila po kojima se igra u EU, ministru bi bilo bolje da je šutio i samo s premijerom pucao iz pištole. Makar u prazno.

Oblijepio službeni auto portretima pa na skup SDP-a

Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede, nije žalio truda prevaliti 232 kilometra od Zagreba do Gundinaca kako bi u petak navečer prisustvovao predizbornom stranačkom skupu SDP-a u šatoru na mjesnom trgu. Kako je na veselicu u šatoru došao državnim touaregom, bilo bi zanimljivo vidjeti kako je nekoj budućoj reviziji opravdao korištenje službenog automobila Ministarstva poljoprivrede. A dok čekamo nalaz revizije, možemo se samo zagledati u fotografije objavljene na stranicama brodportal.hr na kojima vidimo da je ministar kao pjevačica u usponu oblijepio stakla državnog terenca stranačkim plakatima sa svojim portretom i porukom da SDP ispunjava obećanja. Po potrebi čak i dolazi u šator. 

Neki su bedaci, neki su pametni, a jedan je Milan Bandić

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, objavio je novi poučak. „Pametan čovjek uči cijeli život, a bedak se rodi pametan. Ja učim cijeli život, al' ću umrijeti bedastiji nego što sam se rodio." Pametnom dosta. A i bedaku.

Amputirali joj nogu, a ne može dobiti invalidninu 

Elena Pernar, 52-godišnja Zagrepčanka, već je dva puta uzaludno slala zahtjev za invalidsku mirovinu HZMO-u koji ju je odbio smatrajući da se može vratiti na posao u ZET-u jer joj „nije narušena radna sposobnost". Očajna Pernar u Jutarnjem gorko komentira kako valjda očekuju da joj noga ponovno izraste jer joj je još prije tri i pol godine amputirana potkoljenica desne noge, a ne može stati ni na nedavno operiranu lijevu. Toliko o radnoj sposobnosti, ali i o sposobnosti rasuđivanja u HZMO-u. 

>> Čačić obilježava 25 godina Koalicije narodnog sporazuma 

>> Premijer tek u 3. čitanju povjerovao u nevjerojatno

Komentara 11

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:03 14.04.2015.

Cijela ova nesposobna Vlada je jedan veliki pucanj u prazno... Pa pogledajte kakvog neodgovornog premijera države imamo... Sramota...

DU
Deleted user
12:03 14.04.2015.

Vlada nam se sastoji od glupana, a Hajdas je njihov kralj!!!

DU
Deleted user
12:07 14.04.2015.

bez zavaravanja, oni to rade namjerno...nitko nije toliko nesposoban

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije